Arcade

Piala Liga Malaysia

Piala Liga Malaysia, Pemainan Bola Sepak 3D.

100

Game ni sangat seronok kerana ada game bola Malaysia.saya suka game ni sbb graphicnya lawa dan perlu sedikit penambahan pada Cup.Saya cadangkan pada(yeayyy),waktu tonton perlawanan,kasi boleh pilih team yg kita nk,➕kasi adapenyokong baru ada semangat nk main dan➕STADIUM,➕kasi ada nama pemain juga replay,pemain simpanan mesti kene ada,➕ ada main multiplayer Dan bila jaringan gol kasi semangat sikit?ini x,kalau gol diri situ je.Support sikit.ini sahaja yg saye boleh cadangkan.Yg baik datangnya Dari Allah. Yg lemah datangnya Dari diri saye sendiri.Nk senang ikut game bola yg popular seperti DREAM LEAGUE SOCCER dan PES.Harapan saya supaya game boleh maju dan popular suatu hari nnti.#GAME MALAYSIA!!!

User Rating: ( 1,443 ratings )

Screenshot Piala Liga Malaysia

Piala Liga Malaysia screenshot
Piala Liga Malaysia screenshot
Piala Liga Malaysia screenshot
Piala Liga Malaysia screenshot

    See Description

    Piala Liga Malaysia

    **Kemaskini TERBARU***

    – Pemainanan Ini telah dikemaskini dari versi sebelum
    – Grafik telah dikemaskini secara menyeluruh.
    – Cara permainan terbaru seperti bola sepak sebenar
    – Permainan dalam 3D.
    – Dan banyak lagi kemasikini

    – Kemaskini Pemainan ini sekarang.

    CIRI-CIRI UTAMA:
    – Mempunyai 2 Liga dan 2 Piala.
    – Permainan yang ringkas dan menyeronokkan
    – Bermain bersama AI mengikut tahap kesukaran.

    App NamePiala Liga Malaysia
    DeveloperYeayyy
    RequirementsAndroid 2.3 and up
    Packagecom.yeayyy.pialaligamalaysia

    User reviews


    UnknownMay 18, 2017
    Game ni sangat seronok kerana ada game bola Malaysia.saya suka game ni sbb graphicnya lawa dan perlu sedikit penambahan pada Cup.Saya cadangkan pada(yeayyy),waktu tonton perlawanan,kasi boleh pilih team yg kita nk,➕kasi adapenyokong baru ada semangat nk main dan➕STADIUM,➕kasi ada nama pemain juga replay,pemain simpanan mesti kene ada,➕ ada main multiplayer Dan bila jaringan gol kasi semangat sikit?ini x,kalau gol diri situ je.Support sikit.ini sahaja yg saye boleh cadangkan.Yg baik datangnya Dari Allah. Yg lemah datangnya Dari diri saye sendiri.Nk senang ikut game bola yg popular seperti DREAM LEAGUE SOCCER dan PES.Harapan saya supaya game boleh maju dan popular suatu hari nnti.#GAME MALAYSIA!!!


    Harith Zackwan April 15, 2017
    Kpd pihak(yeayyy),cadangan saya adalah kasi ada lagu masa awal permainan, buat Ada nama pemain diorang, tambah liga perdana, liga FAM boleh?. Buatlah lambang diorang yg sekarang barulah seronok org luarnegara main kita punya game.kasi ada pengulas la(yeayyy)!!TAMBAH ADA LAGU TAU(Yeayyy).#sokong game temp at an.???


    UnknownJuly 31, 2017
    Assalamualaikum,saya baru berusia 15 tahun,harapan saya cuma cadangan saya diterima baik…cuma nk perbaiki mutu permainan yg betul.Ikut skema FIFA yg sekarang.itu sahaja.TQ


    UnknownMay 30, 2017
    Kepada pihak (yeayyy)saya nak tanya kenapa game ni tak boleh bukak?saya bukak keluar bukak keluar…….dan game ni dia ada keluar warna biru kenapa ye?


    Hamdan Dani August 30, 2017
    Game apa ni!!!!! Sony C3 download xleh main pun. Takat kluaq logo Yeaayy saja. Bkn satu bintang…..klu ada suku bintang pun aku xmo bagi


    Zaiton Timin March 20, 2017
    Stupid punya game nak bkak pon tak boleh


    best print March 15, 2017
    Game ok cuma cepat bosan. Pastu dah update latest version. Tak boleh buka pulak. Pasal ye?


    Syahir Hafiy March 31, 2017
    kenapa bila aku dh update game ni lepas tu tak boleh nk buka dah.sebab apa tak boleh bukak.


    Azizul Farhan March 18, 2017
    Buat game moto berdasarkan cub prix dan tambah legendary mesti best


    UnknownAugust 28, 2017
    Game ni x bleh buka aaa??


    noreha abdullah September 3, 2017
    Pundek membazir internet je..baru bukak pastu terkeluar sendiriiiiiii.harap semua jangan download. HARAM…….


    UnknownAugust 27, 2017
    Bodoh punye group yeayyy game tak boleh bukak jangan beli game ni tipu


    UnknownMay 28, 2017
    Saya x boleh main game ni pon


    Noryzan Ejan May 13, 2017
    game cam taik nk bukak je mesti jem


    Haiqal Haiqal May 7, 2017
    Kepada pihak (yeayyy) game INI sangat real


    Black Dahlia March 20, 2017
    Best kah Ni macam enda


    Kimi Ersyad May 5, 2017
    Game ini sangat best rugi kalau tak download……..


    Sang Filosuf July 6, 2017
    Macam lancau!!!starting terus keluar..bodoh punya orang yang buat ni..


    Mohd Eg May 8, 2017
    Babi..xleh bukak..buat rugi koata je download


    Bahalola 1976 March 30, 2017 < span style="width: 20%;">
    Cibai game nk bukak terkeluar nk bukak terkeluar


    Sajehan Sharkhan September 11, 2017
    Nak bukak game pun tan boleh


    UnknownMay 19, 2017
    Bagus!!!


    Budak IPOH September 4, 2017
    Korang jangan download game ni !!!!


    Hijjaz Zack July 4, 2017
    Ngapain nggak bole dibukak??? Kenape??? Kenape??? Dan…. Kenape??? Harap balas…


    rosnani ahmad March 20, 2017
    Bk bike X boleh


    UnknownJuly 4, 2017
    This game cant be opened


    UnknownMarch 19, 2017
    Sial punya game


    Nor Yati April 10, 2017
    Wow


    UnknownApril 27, 2017
    Bodoh


    Haikal Ahshdhd Bin Saharozi March 23, 2017
    Love


    Arip Syaqir June 4, 2017
    Babi


    Aboy Butler March 2, 2017
    Game dah best… tp kalo buat multiplayer, boleh lwn guna bluetooth, boleh upgrade team, beli jersi dan bola, tentu lg best…Game camni, kurang sronok kalo layan sensorang *xkan rasa mcm lwn bola yg sbenar* tp kalo smentara nih, di tambah dgn aktiviti buang masa (training utk upgrade player, atau kumpul point utk beli item) tentu gamers akan terus stay utk tggu update demi update dari Yeayyy sehingga la korang boleh buat game nih jadi multiplayer.. ~dan pastu game nih pasti akan setanding game² keluaran antarabangsa di luar sana..Try laa, kami sntiasa mnyokong idea bijak dari pencipta tempatan.. Nah 5star utk semangat buat Yeayyy..


    Faiq Ikhwan December 28, 2016
    Terima kasih kerana dpt fix kan bug2 .. now game ni dh syok


    NCraft 16 May 14, 2017
    Game ni best la jgak cer try add ultras chant bgi setiap team bru feel cam real skit ade suara penyokong


    UnknownFebruary 10, 2017
    Seronoknya game ni rasa mcm mn dlam stadium


    muhammad amirul azral abdullah January 30, 2017
    Gila hebat! Piala Liga Malaysia?


    KHAIRIL IHSAN January 30, 2017
    TERBAEK!!!!!!LAYAN SIOT!!!


    Syafiq Syahmi March 5, 2017
    Not really good not really bad


    UnknownFebruary 22, 2017
    Can you put liga malaysia


    teratai layu February 28, 2017
    Hambarnya.. Membosankan

    Tags
    Close